Актуелно

Семинари за образование за животни вештини

Во период од 15-17.05 2012 година ќе се одржуваат семинари за програмата за образование за животни вештини во ОУ "Лазо Трповски" - Скопје. На семинарите ќе учествуваат претставници од стручната служба на сите основни училишта во Скопје и Куманово.

 

 

image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image

 
2019 © Copyright Биро за развој на образованието